slapp dag!

Idag så har man bara slappat! ganska skönt faktiskt för imån ska jag upp vid 8 =( wää...
men sen har man en Anton som ligger och näst intill skriker för sin smärta i käken =( tycker så synd om honom =( men imån ska han till en akuttandläkare så får hoppas att dem hitter något som gör det bättre! =)

men snart så kommer mamma med cigaretter och ipren till honom =) sen ska jag med mamma ut till pollarna och senare hem till mitt och kanske städa lite =)


Och har kommit på att jag kanske borde använda munkorg på gere på nätterna, för han får för sig att skälla vid kl 5 på morgonen för att min ena granne kommer hem från jobbet då... vilket inte är så roligt för mig! och absolut inte för mina grannar som vaknar av det... för tydligen så har min andra grannes kompis anmält att en hund skäller vid väldigt tidigt på morgonen till fastighetsägaren men sen så var ju detta för snart 2 månader sedan och jag har inte hört någonting =O men får väll göra det bästa av det eftersom det uppenbarligen stör folk, vilket jag förstår att det gör =/
Men Gere får faktiskt leva med att ha munkorg på nätterna, för min och mina grannars skull.


men nein, ciao!


dålig bloggare!

På senaste tiden så har jag varit en riktigt dålig bloggare! senaste jag skrev va på nyår.

har väll inte hänt så mycket efter det, eller jag har fortsatt att renovera källaren på elvagården. börjar att bli riktigt bra! men kommer att sluta där om någon vecka. eftersom känner att jag kommer ingen stans genom att vara där nere.

och sen blir det arbetsintervju på onsdag =) ska isåfall börja jobba på ryttarsällskapet ute på teleborg som vaktmästare =) blir iallafall ett jobb och ett steg ut i verkligheten!


Denna helgen så blev det att festa lite i fredags och gå ut på krogen med härliga vänner! och igår så blev det bara att ta det lungt, eller det blev att tvätta, vilket jag bara hann 2 maskiner för att jag gick ner för sent till tvättstugan =( men får la tvätta mer någon annan dag då jag har mer tid. och innan dess var jag på middag hos Antons föräldrar med anton syster Lina och hennes kille Erik som också var där =)

senare på kvällen kom mamma hem till mig och bjöd på pizza =)

sen åka buss till alvesta och ta hand om lilla Anton som har jätte ont =( han lyckades bita loss en bit av sin tand igår och nu har han jätte ont!

men det går nog att lösa om man får tag på en bra tandläkartid =)

men nu blir det att försöka installera ett par spel på datorn =D
och mitt spel Arvet från Rosemondhill fungerar fortfarande inte helt =/ kommer bara till första tävlingen...

ush vilken nostalginörd jag är haha!
 
Ciao!

RSS 2.0