God kväll.

God kväll!
Har inte skrivit på ett tag, men iallafall så i helgen flyttade jag in i min lägenhet =) den är helt underbar =D och förvånadsvärds så har jag sovit jätte bra =)

Igår så var jag på snickarkursen som jag började på förra veckan =) det är verkligen as roligt =D men ganska ansträngande haha =)

Idag så har jag sovit bort hela dagen haha, somnade kl 3 i natt och sov tills kl 4 idag haha sen åkte jag hem till öjaby =)  eller rättare sagt jag åkte hem till mamma =)

senare så åkte jag hem till mitt och hängde upp lite tvätt som mamma hade tvättat eftersom jag hade lite kläder kvar "hemma", satt också och drack lite kaffe med Ida och gick ut och gick med henne en stund =)
sen efter det så åkte jag hem till Erik och umgicks med Erik, Sacha, Robin och Paulina, satt och kollade på sons of anarchy =) faktiskt en rellativt bra serie, men är inte så jätte förtjust i serier med mycket våld i. Tycker att det på något sätt inte är okey, även om det bara är film så tänker man ju att det faktiskt händer sånt här på riktigt någonstans här i världen.

Hörde av mamma att hon hade sett något på nyheterna om en gammal kvinna som är typ 90 år gammal och kommer från Ukraina och nu skulle hon bli utvisad från sverige, och tydligen så har hon ingen släkting i Ukraina överhuvudtaget kvar där nere längre, dem flesta är i sverige eller i andra länder. och asså kom igen! kvinnan är 90 år gammal, vad skadar det om hon stannar kvar i sverige några år till, det är ju inte så att hon komme att bo här i 20 år till. hon är lixom 90! och desutom så är hon dement och kan knappt ta hand om sig själv, jag känner bara vart i helvete har mänskligheten tagit vägen? seriöst...

men nej nu håller jag på att installera The sims 3 husdjur =D!
tydligen blev jag så glad när jag fick reda på att sims hade lämnat lagret och var på väg till mig så att mamma och syrran trodde att jag hade vunnit på lotto haha =P

Ciao!


Gaaah varmt som satan! Men om jag öppnar f...

Gaaah varmt som satan! Men om jag öppnar fönstret så blir det is kallt =(


God kväll =) ikväll så sitter millan, liz,...

God kväll =) ikväll så sitter millan, liz, jag och Ida hemma i mitt nya hem haha och dricker kaffe, röker och snackar om skumt sex =P Innan idag så hjälpte Ida mig att städa lite =) har också kommit på att jag har börjat bli lite smått beroende av my name is earl =) Imån så blir det att kanske göra något nyttigt =) hela dagen igår så låg jag och kollade på film och bara chillade tills ida, liz och millan kom och drack lite med mig =) haha första gången jag gick ut var på natten när Ida och jag skulle till krogen haha! Men nä nu blir det att sluta blogg från mobilen! Och kanske vara lite social =) bye bye


God middag! Nu har jag kollat på min under...

God middag! Nu har jag kollat på min underbara lägenhet =D såå sjukt fin =D!! Men nu sitter jag, Emma och Hanna och käkar pizza så bye bye =)


dubbla budskap

ida och jag snackade om dubbla budskap igår, när vi kollade i Hänt Bild så såg vi ett repotage om Rihanna och den handlade om hennes celuiter, asså visst dem bra budskapen är väll att man visar folk att även kändisar har celuiter och annat som folk skäms över, men dåliga budskapen är ju att dem skriver så illa om det! typ som "Rihanna visade sina celuiter för kamerorna och sitt ragg bla bla bla" och då är det klart att folk mår dåligt för att media gör så att det ser fult ut...

varför inte bara skriva att du har det, jag har det, dem har det. So What??! det är något som nästintill alla människor har, även dem snyggaste och den som har finast kropp, helt plötsligt kan allt ändras och dem får celuiter, jag själv har början till celuiter, vem vet, dem kanske går tillbaka och jag får ingenting, eller så får jag jätte gropar i låren, jaha? det är väll inte det man går efter om man tycker någon är snygg eller om man tycker om någon??


tycker att media är fucked up idag.. tyvärr.


och nu till något helt annat...
Snart kommer Hanna och umgås lite med mig =D! har inte träffat henne så jätte mycket på¨senaste, och hon har en liten grej att visa mig hihihi =D Våran lilla hemlighet =D!

men nej nu måste jag städa!! har inte mycket kvar nu!

Och snart är lägenheten helt min =D!

=)


God förmiddag =)

God förmiddag =)
Idag blir en stor dag för mig =D
ska hämta nycklarna till lägenheten om några timmar =D sen är den min =D!! eller den är ju redan min men ja nu får jag tillgång till den =D!

har varit en massa krångel! egentligen var det meningen att jag skulle bort till lägenheten nu innan kl 11, för att kolla på lägenheten och sedan få nycklen efter besiktningen som är nu vid kl 11, men eftersom jag är ganska dum! så lämnade jag in kvittot på soc, asså mitt kvitto på att jag har betalat lägenheten på banken och den måste jag visa upp för att kunna få nycklen till lägenheten, men allt detta kommer att fixa sig nu =)

men nu ska jag fixa det sista och sedan väcka ida och sedan sticka ner till stan =D

glömde skriva!

Glömde skriva att jag också köpte en ljuskrona att ha i taket =D ska bara fixa en kedja som jag ska färga svart så att jag kan hänga upp den i taket =P


God kväll =)

God kväll =)

Igår så var Ida, Liz och millan här, millan och jag lagade mat medans ida kollade på haha det blev vegefilé, vegebitar och pommes med någon konstig sås till haha =P senare på dagen kom liz hit och dem satt och drack kaffe och kollade på när jag rensade ur min garderob =) blev en hel flyttlåda som ska skänkas bort antingen till erikshjälpen, emmaus eller något annat sånt ställe =) eller så ger jag väll bort det till någon som vill ha en låda kläder bara sådär haha =P
sen somnade jag typ vid kl 6 på kvällen och sov fan till kl 8 idag på morgonen =O! fattar inte hur fan jag har kunnat sova så läänge! men idag så är jag fan pigg haha =P

Idag så har jag börjat en snickarkurs =) har fått egna verktyg haha =P så imån ska vi börja med att bygga sånna där jobbar bockar =P

sen så åkte millan och jag till Erikshjälpen och kollade lite efter en soffa och lite annat till lägenheten som jag flyttar in i på fredag =D! hittade en rätt fin blårutig soffa som kostade runt 900 kr och var knappt använd =) men måste kolla lite på lägenheten och se om den får plats osv =) sen hittade jag ett par champagne glas och vinglas =) 
sen åkte millan och jag iväg med millans pappa för att kolla vart hovssläputhyrning låg hahah jag virrar bort dem utav bara fan! haha körde säkert fel 3 gånger =P men sen hittade vi =D! 



2 st av dem stora och 4 av dem små =)

men nej nu ska jag kolla lite på desperat housewifes och käka lite chips =D

ciao kanske hörs lite senare =) 

God Natt

God natten =)

I helgen så har jag varit med lite folk och druckit lite =)
och idag så har jag varit nere på stan och skrivit på kontrakt =D! så nu står jag som hyresgäst =D! är så brutalt glad =D men ändå har jag börjat få lite flyttångerst! jävla millan som skulle nämna det för mig! innan dess så hade jag ingenting!

men nu har jag packat ner det mesta inne på mitt rum, så nu är 8 flyttlådor fulla med grejer haha =) och det kommer nog att bli någon till tror jag iallafall en låda till =)

sen alla mina kläder kommer jag att packa ner i sopsäckar så slipper man krabba med dem =)

sen måste jag mejla min sochandläggare imån så att jag kan snacka med henne om inflyttningsbidrag, måste ju nämligen köpa ny säng, soffa, soffbord, köksbord och massa annat haha =)

men ikväll så har ida, millan, liz och jag suttit och druckit kaffe och cola, och kollat på dem nya avsnitten av 2 and a half men, dem har fan lyckats med det första avsnittet rejält! blev faktiskt väldigt förvånad!

medans dem satt och kollade på det och jag sneglade till lite då och då, så packade jag ner dem mesta grejer i min bokhylla och andra små grejer =)

men imån så blir det nog att köpa en eller två flyttlådor till, sen hem och packa ner det mesta och städa mitt rum, kanske blir det lite kaffe på askelyckan också =)

men nä nu blir det att kolla lite på Desperat Housewifes och sen soova =)

natti natt!

hahaha afro!

hahah såhär blir det ju såklart när man har flätat ut alla flätorna =D värsta afro! haha =P


whitetrashflätor is the shit =D

God kväll =)
Igår blev det att festa lite med Ida, eve, maria och chrille och massa till hemma hos eves syrra =) det var trevligt =) sen blev det att dra ut på krogen och dricka hotshot med Eve haha =P skit gott!!
Och igår så fick jag den älskade tändaren från Afganistan av paulina som hennes kille eller fästman ska man väll säga haha hade köpt i Afganistan när han har varit där som militär =P Verkligen Tack!! den är så vacker =D ska lägga den i min samling =D!

Idag så blev det att åka hem till mormor och käka smörgåstårta och fira Stefan ( min morbror), haha det var roligt, blev lite hipp hipp imitationer =D
Blev också att jag började fläta mitt hår i sånna där små Whitetrashflätor haha! är nog snart dags att ta ur dem! kan ju inte festa sån här haha!

ikväll blir det nog att dricka några öl =) men bara ta det lungt =) kanske sticka ut lite eller så sticker man hem lite tidigare än alla andra haha =P

men nu kommer lite nilder på mina "fina" flätor haha!


alla flätor i en fläta haha


alla flätor lösa =P

Eddie Murphy i Michael Jackson video

hahaha hittade en musikvideo med michael jackson och där i är Eddie Murphy hahah blev sjuukt förvånad!!


fest och packa =)

Nu har man precis kommit ut ur badet =) Amy är ju för gullig ibland! hon var med inne i badrummet, och sen när jag lägger mig i badet så blir hon helt plötsligt jätte intresserad av att vattnet rör på sig =O! haha jag trodde fan hon skulle hoppa i flera gånger xD

ikväll blir det att festa lite med Ida, Eve och några andra =) men innan dess så ska jag packa ner lite mer grejer så jag får detta gjort någon gång! har iallafall packat ner nästan alla mina DVDer, det blev två flyttlådor haha =P

Ska försöka hinna köra lite Yoga innan jag sticker ner till stan också =)
ciao =)


God morgon =)

God morgon =) vaknade av att det ringde i min mobil, ett mobilnummer, trodde först det var killarna med lägenheten som skulle ringa om visning av lägenheten, men det var det inte haha!
Det var någon från teater respekt som jag antagligen ska praktisera på, haha jag hatar verkligen att prata i telefon när jag är yrvaken!

låter så stel och typ i dont care! men hoppas att dem tyckte att jag var trevlig, skulle iallafall skicka lite information om mig till dem.

Just nu så sitter jag och lyssnar på Michael Jackson =)
enligt mig en av hans absolut bästa låtar! Tack Ida för att du visade mig denna för massa år sedan =)




Nu blir det nog att fixa lite mat =) och kanske sätta på något avsnitt av Desperat Housewifes från tredje säsongen =) Håller ju på att kolla igenom hela serien =)

God kväll

Ikväll så har Millan, Ida och Liz varit här och fikat och snackat lite =)
Ush har typ varit aas trött hela dagen idag! men sen när jag fick i mig lite kaffe så blev jag tydligen ett psykfall enligt dem andra haha! var nog liiite jobbig =P

Men nu så tänker jag pallra mig upp ur sängen och smälla upp en flytt låda och packa ner alla mina DVDer där i =) sen blir det lite yoga =) tycker att jag borde bli i lite bättre form haha asså inte kroppsmässigt men konditionsmässigt =)

Ska ju nämligen köpa en Dansstång =) måste ju vara ganska vig och vara lite stark =)
men den är rätt dyr, så det får vänta ett tag =(

men nä nu ska jag packa eller först så blir det en fin lite ostmacka =)

ciao ciao!


handlat massor =)

Idag har jag handlat en jävla massa rent ut sagt haha!
gick ju till ÖB och hittade massor av användbara saker till nya lägenheten =)

på ÖB köpte jag :
Badrumsmatta 22:-
3 st Diskborstar 10:-
3 st diskdukar 10:-
Diskställ 59:-
4 st Förvaringsburkar 79:-
Golvmopp set 20:-
2 st Grytlappar 20 :-
Islåda 19:-
Kaffebryggare 99:-
Kastrull 44:-
Klädnypor 12,50 :-
Knivsätt med skärbräda 129:-
Litermått 25:-
Ostbehållare 59:-
Våg 77:-
Slasksak 12:-
Sprayflaska 12:-
Stekpanna 44:-
4 st Underlägg 76:-
Vattenkokare 99:-
Toaborste 10:-

allt detta gick på runt 950 kr =) så inte alls dyrt =D

sen har jag handlat lite på Lagerhause =)

Överdörrhängare 149:-
Hållare för toapapper 39:-
Tandborstglas 29:-
Tvålpump 59:-
Papperskorg 99:-
2 st Kökshanddukar 78:-
2 st Örngott 98:-
Hushållspappers hållare 29:-
en äggklocka som jag inte vet hur mkt den kostade haha och en shampo/ balsam korg =)

sen gick ajg enr till Emmaus och hittade en fotölj med fotpall till som jag köpte för 245 =)

så idag är jag nöjd =D nu fattas det bara talldrikar, glas och bestick =) och handdukar och massa annat men det köper jag på IKEA när jag ska dit =P

Buritos =D

mms_img60263 (MMS)

Buritos =D


Goddagens! Idag så har man gått upp tidigt...

Goddagens! Idag så har man gått upp tidigt och varit på elvagården för att söka jobb =) hittade dock inget =( Sen efter att ha varit där så gick Ida och jag till ÖB och handlade lite grejer till lägenhet =) billigt och någorlunda bra =) Men nu sitter millan, jag, linda och Ida på skåres och käkar =)


natti natt

Natti natt! Nu måste jag sova men kanske lite till tv haha Ush vad dålig jag är men what ever ;)

Åh guuud!

Ååååhhh guuud vad äckliiigt!!!

jävla millan som visade mig en jätte äcklig film på youtube!!

världens största finne! asså nu ljuger jag inte! den tog aldrig sliuuut!!! hade verkligen spyan i halsen!!


uuusssh!!! äckelpäckel!

massa att packa

Nu har man kommit hem från att ha varit ute och gått med Ida och hennes lilla noffe (hunden) =)

och nu när man väl har kommit hem och satt sig framför datorn så blir det att dricka lite cola och kolla facebook och såklart umgås lite med ida haha =) nööörd!

snart kommer Millan och Liz hit =) men när dem ringde så skulle dem och tanka men det var ett tag sen... hahah men dem kommer säkert snart =) om dem inte har glömt bort oss =( 

Idag så köpte jag lite nya grejer till lägenheten =D som jag nästan helt säkert får flytta in i nästa vecka =D måste bara snacka lite mer med dem på HSB och killen som står på första hands kontraktet sen blir det att flytta in =P

ska lägga upp lite bilder senare på vad jag har köpt men just nu sitter ida med kameran och gnäller över vissa bilder hahaha =P

senare blir det att packa ner det mesta som jag inte behöver i lådor =) typ som alla mina DVDer och massa annat! har verkligen liite för mycket grejer på mitt rum haha


ciao hörs senare =)


Idag =)

Idag så vaknade jag av att Ida kom förbi för att dra med mig till elvagården haha =P men det pallade inte jag så jag gick och la mig igen =)

sen så åkte Ida och jag ner till arbetsförmedlingen, träffade ryssen och cherry lite =)

sen gick jag till askis och träffade lite små folk medans jag väntade på Hanna,Millan och Linda =)

sen blev det att besöka Pax lite och spela lite skippo med Linda, Anton och mini =)

sen blev det fika igen på askelyckan med Millan, Liz och eve =) haha eve och jag hade världens "fjortis time"! hha bla bla bla despoerat housewifes! bla bla bla OMG!"!! HAHAHA! naaaqw... bla bla bla bla mmm gott kaffe xD

haha =P millan och Liz bara satt och gapade typ =P


men nu blir det att ta en cigg och sen gå ut och gå lite med ida =)

och såklart att kolla på Family guy =D

staden =)

nu blir det att sticka in till stann med ida =) och träffa lite folk =)


sova?

satt innan och kollade på Desperat Housewifes nya avsnitt i säsong 7 =D!! det kommer att bli den bästa säsongen ever! Helt sjuuukt, haha kunde inte vänta till nästa vecka för att kolla på nästa avsnitt så jag letade upp det på internet =P så nu vet jag vem det är som skickade brevet =D nää haha bara skojjar =P

men nä nu har jag tagit min natt cigg och ska sova, är verkligen dunder trött! gäspar typ varannan minut haha

imån blir det att först vara på elvagården och leta jobb och så =)
och att försöka få tag på den där snubben som äger lägenheten... så att jag kan få en tidigare utflytt, vilket borde kunna gå eftersom killen som hyr den i andra hand verkar ju ha satt att lägenheten är disposionell redan från 1 september =O! och det var ju en månad sen, antingen blir det att jag flyttar in så snart som jag har fått tag på den subben som hyr lägenheten i första hand eller så blir det det orginella datumet som är den första november, men jaja nu måste jag sova haha

eller jag lär ju somna till teven, vilket betyder att jag typ inte kommer att somna förren vid kl 3 haha xD

natti natt!


trötter -_-

Idag så har jag varit på elvagården som jag typ inte har varit på på typ hur länge som hällst haha
men åkte dit med Ida för att vara med på friskvården eller det blir ju som vanligt tipspromenad men ida och pallade inte riktigt att gå runt hela sjön haha så vi gick typ 1 tredjedel och sen gick vi tillbaka och tog den sista haha

sen blev det att ta en fika med björn och sandal =) tills min syster tyckte att hon var klar inne i studion med att diskutera tatueringar med sandra, så att vi kunde gå och käka burritos på Skåres =)

sen gick vi runt lite på stan med Sacha och sandra och kollade lite kläder och tidningar, jag själv kostade på mig en ansikts mask, boddyscrub, illustrerad vetenskap och Lilla Fridolf =D

sen åkte jag hem och satte mig vid datorn, är så extremt dunder trött =O men tror att det kan ha varit för att jag gick upp tidigt för en gångs skull! men det är bra! för då kan jag få en bra rytm i sömnen =)

gaaah har blivit sååå trött på röstmedelanden på folks mobiler! hur svårt kan det vara att ha sin mobil på??
först försökte jag ringa den där snubben som hyr lägenheten som jag ska få, men nädå han har inte sin mobil på =O! sen så får jag reda på att denna snubben hyr lägenheten i andra hand av en annan snubbe, och när jag försökte ringa honom för att kolla när jag kan flytta in så har han också sin mobil av =O! fan blir så arg! varfö kan man inte ha på sin mobil! så antingen kan jag flytta in den 15 eller så blir det den första november...

men nä nu blir det simpson och att kanske dricka lite cola så att man blir lite piggare =)

god kväll och god natt

God natt =)

ush har blivit så dålig på att uppdatera min blogg! måste bli bättre!

idag så gick jag faktiskt upp ganska tidigt! =O vid 11 =O iofs av att Emm ringde och frågade om jag ville tatuera mig, men fan vid kl 11 på morgonen och har precis vaknat så känner man inte riktigt för att tatuera sig hehe så det blev det inte, det blev istället att vakna till och sen ringa till hyresbostäder och snacka med kvinnan som har hand om mitt flyttfall eller vad man kallar det för haha

det mesta har krånglat lite under helgen med att kolla på lägenheten, har försökt att ringa snubben som har lägenheten nu men han har inte svarat, eller det har kommit en röst som säger "tyvärr så kan personen du söker inte nås just nu försök en annan gång" och sen bara tuuut tuuut, så jag har inte fått tag på honom, men enligt kvinnan på hyresbostäder så är det egentligen skit samma om jag vill kolla på lägenheten eller inte, och mig spelar det ingen roll, bara jag får den så haha

och sen när jag ringde idag så måste min sochandläggare ringa till hyresbostäder och säga att jag har en inkomst från dem, och bla bla bla, sen blir det nog att skriva kontrakt och så =D då är jag glaaad =D

men efter att ha ringt runt lite smått så kom Ida ner och umgicks lite, och kollade om jag ville med ner till stan och jag tänkte visst jag har inte änns klätt på mig men varför inte =)

så vi åkte ner och gick först till arbetsförmedlingen och sedan till Askelyckan för att dricka lite kaffe och käka lite smått, =) och där träffade först Philip, Agata och Anton som satt och drack lite kaffe =) åh va kul det va att träffa Philip <3 har ju inte träffat honom på några veckor nu känns det som =(

men sen så skulle dem gå och ida och jag skulle sitta kvar, men då kom Johan och umgicks lite med oss =)


sen blev det att komma hem och börja städa rummet lite =D haha har verkligen föööör mycket grejer i mitt rum! men det kommer att bli sååå jävla skönt att städa ur rummet ordentligt och sen slänga en massa, och sen få en egen lägenhet =D

men har kommit på att jag kommer sakna mina sötnosar =( Shane, Mojsan och lilla Amy =( ligger ju nästan alltid och sover med Shane =) men nu kommer det ju inte bli så =( för han kan ju absolut inte hänga med mig till en etta på 4:de våningen utan en ballkong änns =O! när han redan är 3 och har fått vara ute katt så mycket han vill =( 
men funderar på att ta med lilla Amy, men frågan är om jag verkligen vill ha med henne hahah blir så trött på henne ibland! när hon ska klättra på benen och springa efter fötterna haha man blir liiite trött ibland =P

men nej nu måste jag verkligen sova! sa att jag skulle nana för en timme sen hahah

natti natt!! 

God kväll

God kväll =)

har blivit så extremt dålig på att uppdatera min blogg haha, men så kan det vara ibland..

i fredags så satt millan,liz, eve, hennes två systrar, annsofie och några andra och förfestade hemma hos en av eves systrar, drack ganska lite eller ja några öl och 2 cider =)

under förfesten så var för det mesta samtalsämnet homo,hetro och ingenting och lite av homofobi och hetrofobi haha jag kan verkligen inte förstå varför man skulle vara något av det?

jag ser människan som en människa skit samma vilken läggning den har, eller om man nu ser pedofeli som en läggning så ser jag inte en pedofil som en människa...

men egentligen, varför har man laggt in alla "läggningar" i grupper för? visst vissa personer kanske inte gillar känslan av att ha sex med en kille, och diversa, och sex har en väldigt stor del av ett förhållande, men fortfarande så blir man ju faktiskt kär i personen och inte i könet, eller visst man kan bli kär i könet också men då blir man kanske mer intresserad av personen för att man gillar den manliga/kvinnliga beteendet.

jag är inte bisexuell, jag är inte lesbisk, jag är inte bög och jag är inte straight. vad är jag då?

jo en människa!

senare efter vi hade diskuterat hela kvällen och sjungt singstar haha så gick vi ut =) där hände en massa! folk försvann, men det var kul ändå =)

igår så bestämde sig millan, liz, ida och jag att åka och fiska =P det blev mörkt väldigt snabbt och vi har bara en ficklampa med oss haha, millan är livrädd, ida sitter och riktar ficklampan hysteriskt runt om oss, liz försöker att komma på mysteriumet med fiskespöet igen! och jag sitter livrädd och sätter kaffet i halsen hahaha

det va roligt =P

käkade Bullens korv som vi värmde på en engångsgrill haha =P tog en stund men sen va det gott =D

sen stack vi hem till eve och drack några öl =) eller först så körde millan runt i rondeller hahah! =D och millan, liz och jag skulle försöka klättra upp på en skit stor kub som man typ inte kan komma upp på haha och det gjorde vi inte häller =P

men nää nu ska ida och jag ut och gå lite kanske fiska lite inatt igen =P

RSS 2.0