Fu internet!

Har varit på Arbetsförmedlingen idag och skrev upp mig på ett jobb, sen får vi se om dem hör av sig eller inte!
Har också varit och käkat pizza med Erik på Elvan uppe vid citygross as gott! Tack Erik för den goda pizzan du bjöd på =D

Internet har fuckat hela dagen! men nu funkar det! =D

just nu så ligger jag och kollar på någon konstig film på 6:an, handlar typ om en kille som blev "förhäxad" som ung av någon brud och förhäxningen var att alla han låg med skulle finna sin stora kärlek efter att det tog slut mellan dem, tänk om det fanns en sådan kille! =D det hade ju varit lite najs iallfall =)


åh jag har världens godaste kakor! Marabou Schweizer nöt cookies =D

men nä hade snart tänkt att gå och lägga mig! måste ju upp vid typ 8 imån. ska på en informations träff på arbetsförmedlingen om att åka utomlands inom EU i 6 månader för att hjälpa till på barnhem, sjukhus, och massa annat, vill verkligen åka iväg lite! hade varit skönt =) få se hur lång tid det tar innan man har sån hemlängtan så att man sitter och gråter =O

men natti natt!

Den blekande tandborsten med blått ljus kommer från http://blueillume.com/ och kostar 150 :- plus frakt =)


Tanborsten som bleker tänderna medans man borstar =D

iiiih nu har jag äntligen fått den =D tandborsten som bleker tänderna medans man borstar =D

men är ju inte helt hundra på om den funkar, men ska ta en före bild och sen en efter bild om typ en vecka eller två =)

men nä nu ska jag äta och sen ska jag ringa ida och kolla om hon kommer ner =) och sen blir det att sticka till arbetsförmedlingen =)


Broby sanartorium.

Jag, Erik, Sacha, Tätte och Robin fick för oss att åka till det övergivna sanatoriumet som ligger i Broby för ett tag sen. Det va Fukcing Awesome!








skit fina målningar fanns där också

























Finns fler bilder men pallar inte lägga upp alla. men en upplevelse var det absolut!

världens bästa musikvideo!

Denna videon måste nog faktiskt vara top 10 på världens bästa musikvideo lista !
Plus att den måste ha kostat multum att göra!

http://www.youtube.com/watch?v=otZ1SfwbE64&ob=av3e

Social Distortion - Mashine gun blues

Étt plus i kanten är ju att Michael Ness är så jävla snygg =D

Tyvärr har jag inte luskat ut hur jag får in ett youtubeklipp in i bloggen men det får bli såhär så länge =)

Var precis ute och gick med Ida i Öjaby =) fattar verkligen inte varför man inte går ut i regnet mer än vad man gör! iofs så hade ida och jag ett paraply för att inte bli dyngsura haha!


funderar på att köpa!

Funderar faktiskt på att köpa 2 fotograferingslampor med stativ, kostar tydligen bara 3000, http://prylkoll.se/fotolampor-for-nyborjaren/ , och om man skulle köpa 3 fotograferingslampor med staviv och en bakgrund så kostade det 5000, men det känns lite för dyrt...

men de är alltid en börja om man köper den för 3000 =)



gaah blir lite sur att min blekande tandborste inte har kommit ännu =(! ville ju ha den idag! men äsh den kommer nog imån =D

Dagens!

DAGENS VILL HA: Lägenhet!
DAGENS KLÄDSEL: gråa mjukisbyxor, svart linne och en tjock tröja
DAGENS SMINK: Nothing, i'm clean
DAGENS FRISYR: uppsatt i en tofs

DAGENS HÄNDELSE: sjukhus besök
DAGENS LÅT: ingen
DAGENS PLANER: sjukhusbesök och ligga i sängen och dö lite..
DAGENS SAKNAD: Fotografera..

DAGENS DUMMASTE: do no
DAGENS DROG: cigg...
DAGENS ROLIGASTE: inget än så länge haha
DAGENS FAVORIT: TV och film!
DAGENS KÖP: ingenting haha

DAGENS GODIS: M-kulor =D
DAGENS HUMÖR: sjuk =/
DAGENS ORD: ?


sooova...

Nu har man sovit från kl 12 =O va ju inte meningen haha men jag tror det bara är bra att sova när man har ont och är sjuk =)

men nu blir det att försöka ta något att äta! om det änns går att få ner =/ vilket jag tvivlar på!

men men MAAT! sen film igen =)


virus, sjukdommar, 6 månaders resa.

Var på sjukhuset vid kl 10, fick typ vänta en halvtimme på att komma in! hatar verkligen att man får sitta och vänta as länge!

Kommer ihåg när jag och min polare Johan skulle till sjukhuset med min brutna hand som jag hade gått omkring med i 3 dagar, först fick vi sitta i 3 timmar på vårdcentralen! sen 20 min på röntgen, och sen har jag för mig det var 7 timmar på akuten =S asså ärligt! jag skulle få lite gips =O!

Men tillbaka till idag. Jag fick reda på att det iallafall INTE var halsfluss vilket jag redan visste, men därimot så var det ett virus som satt i strupen... känns ju as kuul! plus att läkaren sa att jag hellst skulle hålla mig borta från rökningen haha (inte så lätt)

Har jag lixom inte varit tillräckligt sjuk dem senaste månaderna?? liknande muskelinflammtion i höften, rejäl halsfluss, hjärnskakning, urinvägsinfektion, blodförgiftning och sen detta!

Känner ju att jag måste bli frisk tills på Torsdag och Fredag, eller iallafall lite frisk så att jag kan sticka till Arbetsförmedlingen. På Torsdag är det information om att åka ivag till ett EU land i 6 månader =D! Och på fredag så är det information om att gå med i UGAN (ungdomsgarantin)

men eftersom man ska vara lite småsjuk nu och ta det lungt så blir det Cola, Chips, M-kulor och film =D

 röka är en dålig vana!


sjukhusbesök

Godmorgon, nu blir det att åka till sjukhuset och kolla vad det är för fel på min hals. hoppas att dem hittar felet och ge mig något så att det onda går över!
kunde inte sova inatt för att det gjorde så jävla ont, och hostade som satan!

men får la se vad dem säger..

natti!

nej nu går jag och lägger mig!
eller först blir det att ta en cigg, och sen borsta tänderna sen blir det att sova =)

ush börjar bli lite orolig över min hals.. paranoid som jag är så letade jag upp massa saker på google, på läkarsidor och där stod det att om man har ont i halsen typ i struphuvudet så kan man ha struphuvudsinflammation eller nått sånt där och då måste man typ åka in med det så fort som möjligt =O men det stod också att symptomen var att man inte kunde svälja och att det gjorde jätte ont när man andades.. det gör rätt ont när jag sväljer och det har gjort ont när jag har andats men det va ju innan idag..

men nä jag ringer in imån, det är nog inte så farligt. =)

natti natt!

Breaking news!

Det nya nyhets programet Breaking news är helt underbart!
Älskar verkligen hur dem tar upp saker som oftast inte hamnar på nyheterna för att det är för oseriöst, men det tycker jag verkligen inte!
Tycker faktiskt att detta är typ mer vad folk vill höra, men det är klart att man vill höra lite seriöst ibland också! men det kan faktiskt bli lite tråkigt.

Idag tog dem upp en nyhet om en 83 årig kvinna som har satt in silikon i tuttarna, men det visade sig sen att hon hade bara fyllt ut dem och gjort dem lite rundare och fastare än innan men i samma storlek som hon hade haft tidigare, så hon hade ju inte gjort dem större.
Jag tycker faktiskt att det är helt okey att operera sina tuttar om man nu vill det, men jag hade nog aldrig gjort det eller kommer att göra det häller, eller som att använda botox eller andra lyft i ansiktet, jag vill bli sådär gammal och rynkig och visa att jag har levt länge, jag tycker att rynkor är små jack i huden som kan vara en liknelse mot historier.

Ush nu ikväll så har jag fått jätte ont i halsen! Igen!
Blir så jävla trött på mitt imunförsvar! Inte okey! Har redan käkat en Brufen som inte har börjat värka ännu =/!

Men nu blir det att kolla på Sex and the City =D var ju ett tag sen man kollade på det, älskar verkligen deras underliga tankar haha =) speciellt Carries =)

pank...

ush det känns hemskt att man bara har 500 spänn kvar att leva på resten av månaden =/
men jag får ju faktiskt skylla mig själv =/
har köpt en massa saker som kanske kan vara lite smått onödligt. men jag har faktiskt köpt en kamera väska eftersom den som jag hade innan fick jag slänga, och sen köpte jag en datorväska eftersom jag inte hade någon och är nästan ett måste att ha när man precis har skaffat sig en bärbar dator =) och sen kanske jag köpte lite för många barbapappa saker inne på netto haha mitt samlande börjar ruinera mig haha!

men ikväll hade jag tänkt att sticka hem lite till Millan och låna hennes systemkamera laddare eftersom jag hittar inte min, men jag tror att den blev stulen uppe i Göteborg i vintras när alla mina andra grejer blev stulna...
och sen ska jag få låna hennes minneskort så att jag kan ta bilder eftersom jag inte hittar min digitalkamera som jag hade med mig till Ljungby för någon helg sedan, och sen dess har jag inte hittat den =/
men ska kolla i bilen om den ligger där, kan ju faktiskt göra det!

Idag så bestämde syrran och jag att jag ska fota henne på fredag! ska bli as najs! om vädret tillåter! (hoppas hoppas hoppas!)


God eftermiddag

Idag har man sprungit runt uppe på Samarkand och delat ut flyers, sen kom regnet! jag som redan är sjuk kommer väll att bli dö sjuk nu bara för det! skulle ju inte förvåna mig alls hah!

men idag/ikväll så blir det att antingen kolla på Mulan som jag inte kollade på igår eller så blir det Jurrasic Park 3, och käka chips, dricka cola och käka M-kulor (millan vet vad jag menar) =D

men just nu ska jag kolla färdigt på Scrubs på TV, och detta avsnitt har jag typ redan sett 10 ggr! kan dem aldrig visa något nytt!

eller så skiter jag i Scrubs och har lite Simpsson maraton?? är ju ändå på 3dje sesongen så varför inte fortsätta =D

Är så sjukt sugen på att fota också!
Funderar på att fota syrran och hennes tattoos någon dag i veckan när jag har blivit frisk, saknar att fota utomhus, fotade ju Ida mitt i vintern =P

      



 


Godmorgon!

Godmorgon Godmorgon mina vänner!

Vaknade faktiskt i rellativt bra tid idag, förvånandsvärt haha
Men snart blir det att sticka upp mot samarkand och möta Emma så att vi kan dela ut flyerna.

Men först så måste jag nog klä på mig och käka lite haha kom precis på att jag har satt in en Ost och Skink paj i micron för typ 10 min sen haha

Och förövrigt så hatar jag min såkallad kattunge Amy.... Hon är såå jävla irriterande!

Någon som vill ha en halvgalen kattunge som attarkerar en för kung och fosterland när man sitter vid datorn??
ingen?? absolut ingen?? det skulle jag inte häller vilja ha!

men söt är hon iallafall =)


som ni ser så biter hon i mitt finger för fulla muggar! gullig katt va!


Blue Illume borste

Nu finns det tydligen en tandborste som bleker tänderna samtidigt som man borstar dem!
Har precis beställt den =D Nu får man se om den funkar också! det hoppas jag verkligen!

men den kostade ju faktiskt bara 150 :- så det är ju inte så farligt om den inte funkar, då får man istället se det som att man har köpt en jääävligt dyr tandborste!



nej nu jävlar ska jag sova!

trött -.-

Hej hej igen!
det blev inte att jag kollade på Mulan 2, det blev istället att jag låg kvar i sängen och kollade på CSI haha =)
älskar verkligen sånna kriminalserier, men bäst av alla sånna serier är ju ändå NCIS =D

men nej nu måste jag verkligen sova om jag ska komma upp imån, ska ju iallafall upp senast halv 11, ska ju möta emma vid kvart i 1 och måste ta bussen till Samarkand också...

men lite till ska jag allt kolla på CSI =) men sen blir det att sova!!

natti natt!


ny blogg, igen!

Hejsan, nu börjar jag att blogga igen haha
känns lite onödigt men what the hell, lets go!

Ikväll så har jag varit hos Erik och kollat på film, blev dem två första filmerna UNDERWORLD.
Typ världens bästa vampyr filmer förutom TWILIGHT.
Riktigt sjukt bra var dem, brukar inte direkt fastna för action, men iofs så handlade dem här om vampyrer så dem blev genast rejält mycket mer intressanta så jag ska se den 3dje filmer på fredag =)
Var lite för trött för att se den idag, men sånt är livet när man är lite små sjuk och inte riktigt pallar med allt, har haft något liknande halsfluss under typ en vecka nu, är as jobbigt när man vaknar mitt i natten av att man har hela käften och halsen full med slem sen kan man varken svälja eller harkla sig för att det gör riktigt brutalt ont men det går nog över snart. men det blir på något sätt lite mer spännande att vänta att se den sista filmen också.

Imorgon så blir det att träffa Emma och gå och dela ut flyers om Växjö Tattoomässa som kommer att vara den 23-25 September, kommer att bli as najs att gå dit i år igen. Massa bra band, plus att The Lizzard man kommer dit också =D såg ju honom tidigare detta år på Tattoomässan i Köpenhamn, riktigt grym kille! helt klart värt att se!

men nej ikväll eller inatt får man väll säga så får det bli att se en film tror jag, någon ny... som jag inte har sett... hm.. kanske mulan 2 haha =) sådan Disney nörd jag är så får det bli en Disney film ikväll att somna till =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0