Hallå ! Har verkligen blivit as dålig på a...

Hallå ! Har verkligen blivit as dålig på att skriva här på bloggen! Kan knappt sova inatt, men så kan det va när man har öroninflammation och örat tjuter satan... Idag så var sacha här och bakade kärleksmums med mig =) blev helt okey! Måste verkligen sova men inte så lätt... Men får hoppas på att det går över snart och att mitt lock försvinner så snart som möjligt, hade tänkt åka till simhallen på fredag och träna på att simma under vatten =) vill ju lära mig dyka ordentligt =) så en bra början =) Men nä nu ska jag försöka nana! Natti


God kväll

God kväll mina kära vänner =)

idag så var jag nere på stan och träffade Ida, Amanda, Millan, Liz och Elvira =) satt först och fikade på Askelyckan och sedan gick vi vidare till sports för att Ida ville dricka lite öl =)

Ida sa en ganska skrämmande grej idag... det är bara 5 veckor kvar tills det är ett nytt år! =O asså vart fan har detta året tagit vägen?? känns som det var igår som jag firade nyår!
ush det går alldeless för snabbt!

Imorgon kommer sötnosen hem =) på fredag så blir det att festa lite med eve =) blev tydligen med bjuden på en 20 års fest hos någon haha får väll se om jag känner personen eller inte haha =P
På lördag så blir det att åka ut till Liz och Millan och dricka lite med dem! kommer att bli as kul =)
Har rätt dåligt samvete att jag stack från deras inflyttningsfest vid typ 12 =(

Snart ska jag ner och hämta tvätten i tvättstugan, är lite läskigt att gå ner dit själv. men vafan måste ju ha rena kläder haha får väll ringa någon som jag vet är vaken =)

kanske skriver lite till senare men tvivlar på det haha skriver nog imån kväll istället =)

natti natt!

dålig bloggare!

God kväll!

Har blivit en väldigt dålig bloggare sedan jag flyttade in i lägenheten haha! trodde faktiskt att jag skulle bli bättre på att blogga än jag var när jag bodde hemma, men skenet kan bedra!

Eftersom det var en månad sedan jag skrev så ska jag fylla i vad som har hänt i mitt liv än så länge.

skaffade en lite kattunge som heter madmacelle eller jag kallar henne också för madam för det är mycket lättare att stava till och mycket lättare för andra att uttala =)

sedan så fick jag en hund, som var ganska akut så madam fick åka ut till Millan och Liz och bo ute i lamhult ett tag tills lilla Gere har ett annat hem =)
Skulle absolut ha kvar Gere om det hade varit så, men känner redan nu att jag inte är en 100% hundmänniska och då menar jag inte att jag inte gillar hundar! älskar verkligen hundar och älskar verkligen Gere men att gå upp tidigt varje dag när jag är en morgon människa och gå ut och gå rellativt långa rundor flera gånger per dag när jag inte är människan som går mycket, då känns det inte riktigt bra..

men nä nu har man kollat på ett ännu helt fantastiskt avsnitt av desperat housewifes! =D!

nä snart ska man väll sova för imån ska man upp vid 8 och fortsätta lägga gipstak =) vilket man har upptäckt inte är så jävla enkelt haha gaah!


RSS 2.0