God kväll

God kväll =)
idag så har jag, erik, sacha och robin varit och besökt ett övergivet zoo som ligger i Karsamåla, det var väldigt igenvuxet men man såg ändå att det hade varit en djurpark, så brutalt vackert var det! tyvärr så hann vi inte kolla på alla grejer där inne för att det var så svårt att hitta plus att vi inte visste hur stort det var..

men när vi väl kommer ut från en såkallad djungel haha så möter vi ägaren, och som tur var så var han inte sur, det första han sa va: om ni vill veta något om djurparken så får ni gärna fråga mig. 
 
så det känndes skönt att veta att man inte skulle bli anmäld för att ha gått in på privat mark, plus att vi bara hade varit där inne för att vi är intresserade av övergivna platser, dem byggnader har alltid en speciell historia undanlagd..

Ägaren gav oss en riktig historia om hur det hade varit där och hur det var nostalgi för honom, han sa att dem hade haft krokodiler, känguru, strutsar, flamingos, hästar, marsvin, apor och allt möjligt till.

senare efter att djurparken lades ner för att den stora vägen som gick förbi karsamåla inte längre blev den stora vägen så var det inte lika mycket trafik förbi och det kom inte lika mycket folk, så dem gjorde det till blomsterpark istället, vilket man såg när man var där inne och kollade. sen -89 så la det också ner så sedan dess så har det stått övergivet, eller rätta sagt nerlagt.

Det var en riktigt rolig upplevelse och också riktigt kul att träffa ägaren och få lite information.











































underbar plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0